Privé les 1 op 1

€ 150,00

Privé les 1 op 1

€ 150,00

Wil je op een snelle en efficiënte manier leren draaien of heb je een specifieke vraag? Dan is dit écht is voor jou.

Tijdens deze privésessie neem ik enkel en alleen tijd voor jou. Je kan me alles vragen wat je wil bijleren of we gaan op zoek naar oplossingen waar je problemen ondervindt. 

Deze les kan je boeken na je een lesmoment met mij hebt afgesproken. Neem dus eerst even contact op en dan bekijken we welk moment voor ons beide mogelijk zou zijn. Eenmaal het moment gekozen is kan je hier boeken en noteer je de afgesproken datum.

Uit ervaring merk ik dat 2,5 u prima is voor een 1 op 1 les. Heb je het liever anders dan kan dat zeker. Ik geef graag een les op jouw maat en naar jouw wensen. Neem gerust contact op en dan bespreken we het eerst.

Duo privé les

€ 240,00

Duo privé les

€ 240,00

Deze prijs is voor beide personen samen.

Willen jullie op een snelle en efficiënte manier leren draaien of hebben jullie een specifieke vraag? Dan is dit écht is voor jullie.

Tijdens deze privésessie neem ik enkel en alleen tijd voor jullie. Je kan me alles vragen wat jullie willen bijleren of we gaan op zoek naar oplossingen waar jullie problemen ondervinden. 

Deze les kan je boeken nadat je een lesmoment met mij hebt afgesproken. Neem dus eerst even contact op en dan bekijken we welk moment voor zowel jullie als mij mogelijk zou zijn. Eenmaal het moment gekozen is kan je hier voor jullie beide boeken en noteer je de afgesproken datum.

Uit ervaring merk ik dat 3 u prima is voor een les. Heb je het liever anders dan kan dat zeker. Ik geef graag een les op jullie maat en naar jullie wensen. Neem gerust contact op en dan bespreken we het eerst.