Algemene voorwaarden

 

TM.Keramiek - Tina Messens

0568667349

BE0568667349

TM.keramiek@gmail.com

+32496923818

Biezeweide 147, 1500 Halle, België

 

Algemene voorwaarden

TM.Keramiek is een webshop, e-commerce website die handgemaakte keramiek en lessen aanbiedt aan de klanten door middel van een webwinkel. 

De algemene voorwaarden gelden voor alle bestellingen die geplaatst worden door de klant. Indien een klant een bestelling plaatst moet deze instemmen met het toepassen van deze voorwaarden.

 

Leveringsvoorwaarden

Er zijn verschillende leveringsopties.
Enerzijds kan de bestelling opgehaald worden bij TM.keramiek of anderzijds verzonden worden via bpost.

Indien er gekozen wordt voor verzending met een postbedrijf leveren wij enkel binnen België. Ik ben zelf niet aansprakelijk voor vertragingen bij de bezorgdienst. Na het plaatsen van een bestelling via de webshop zal deze binnen de maximum termijn van 30 dagen geleverd worden, vermits dit zo wettelijk bepaald is. Indien dit niet gebeurt kan de klant de bestelling annuleren.

Bestellingen op maat zijn hier echter niet aan onderhevig vermits het gaat over een onvoorspelbaar handgemaakt proces. Leveringstermijn ligt tussen de 4 en 6 weken en is afhankelijk van de hoeveel bestellingen en drukte in het atelier. De klant zal ook op de hoogte gehouden worden indien deze leveringstermijn niet kan verzekerd worden. 

 

Prijs & Betalingen

De prijs wordt bij elk artikel vermeld. Dit is een kleine onderneming dus prijzen zijn niet onderhevig aan BTW. Extra kosten kunnen verzend of verpakkingskosten zijn en staat steeds vermeld bij het plaatsen van een bestelling.  Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden: Bancontact, Creditcard, overschrijving of betaling bij afhaling. Bij het plaatsen van een bestelling keramiekproducten is de klant verplicht deze ten laatste bij het ontvangen van de bestelling te betalen. Indien dit niet gebeurt heeft TM.Keramiek het recht de producten terug te eisen of niet te leveren aan de klant. Bij het inschrijven van een lessenpakket is de klant verplicht ten laatste 1 maand voor de aanvang van de les(sen) de inschrijving te betalen. Indien dit niet gebeurt heeft TM.Keramiek het recht de plaats door te geven aan iemand anders.

 

Garantie

De klant heeft recht op garantie indien de gekozen producten in slechte staat (kapot of verkeerd product) bij de klant toekomen. Dit kan in de vorm van vervanging of terugbetaling. Gelieve in dit geval meteen op de dag van het ontvangen van de producten foto's te maken en deze te bezorgen aan TM.keramiek om zo de garantieprocedure op te starten.

Herroepingsrecht

De klant kan tot 14 dagen na de levering zich bedenken zonder daar een reden voor op te geven. Het volstaat om contact met mij op te nemen en de producten in nieuwe, ongebruikte staat terug te bezorgen. TM.Keramiek zorgt dan voor een terugbetaling in de vorm van een waardebon.
Indien het product beschadigd is vervalt het herroepingsrecht.

Privacy

Bij het plaatsen van een bestelling of het invullen van een contactformulier worden er persoonlijke gegevens ontvangen. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor eigen doeleinden en worden niet doorgegeven aan derden. 

Annuleringsbeleid lessen

Lessen kunnen gratis geannuleerd worden tot 1 maand voor de start van de lessen. Daarna is het echter niet meer mogelijk om te annuleren en zal het volledig inschrijvingsbedrag aangerekend worden. De klant mag wel zelf een vervanger zoeken die les komt volgen.

Indien de lessen reeds gestart zijn en de klant last minute niet aanwezig kan zijn is er geen optie om een vervangles te volgen.

     

    Indien er verdere vragen zijn is er steeds de mogelijkheid om contact op te nemen.